Home » bespaar informatie » 10 tips om EXTRA geld te verdienen

10 tips om EXTRA geld te verdienen

Op deze site vind je inmiddels een flink aantal besparingstips. Maar je kunt je financiële ruimte ook vergroten door meer geld te verdienen. Je hoeft daarvoor niet eens werk te zoeken of je als zelfstandige te vestigen. Hierna een aantal mogelijkheden.

Besparen of extra geld verdienen?

Besparen of extra geld verdienen?

 1. Bied jezelf aan als strijkhulp, oppas, boodschappen- of hondenuitlaatservice.
 2. Als je goed kunt naaien, zou je jezelf kunnen aanbieden om kleding te vermaken of zelfs kleding te maken voor mensen met moeilijke maten.
 3. Heb je verstand van computers, dan zou je senioren of schoolkinderen computerles kunnen geven.
 4. Kun je lekker koken, kook dan meer dan je nodig hebt en bied het tegen betaling aan op http://www.thuisafgehaald.nl/.
 5. Loop eens door je huis en zoek spullen die je niet of nauwelijks (hebt) gebruikt. Vraag ook familie naar oude spullen die ze niet meer gebruiken. Fotografeer ze en bied het aan op http://www.marktplaats.nl/ of verkoop ze op de vrijmarkt op Koningsdag. Vooral je kleding- en schoenenkast zou wel eens een goudmijntje kunnen zijn.
 6. Zoek de schat in eigen huis of auto! Door heel je huis en in de auto vind je op de meest vreemde plaatsen wel muntstukken. In broekzakken, in de rommellade, tussen de kussens van de bank het muntje voor het boodschappenkarretje, parkeermuntjes, oude spaarpotjes. Gemiddeld levert dit schat zoeken zo’n 5 euro op.
 7. Lever je oude mobieltje in voor geld. Kijk voor de mogelijkheden op http://www.envirofone.nl/nl-nlhttp://www.zonzoo.nl/, http://www.gsmloket.nl/nl/info of https://www.cash4mobile.com/home.php en volg de instructies.

  Je oude mobieltje is geld waard!

  Je oude mobieltje is geld waard!

 8. Open je eigen Youtube kanaal. Maak leuke en pakkende filmpjes van jezelf, je kinderen of je huisdieren en zet ze op Youtube. Zet de functie ‘advertenties tonen’ aan en je ontvangt tussen de €0,30 en €4,00 per 1000 views. Zoek een thema die een bepaalde doelgroep aanspreekt. Zo bind je kijkers aan je die regelmatig terugkomen.
 9. Bied een kamer aan aan toeristen. Woon je in een aantrekkelijke plaats bij toeristische trekpleisters en heb je een kamer over, bied deze dan aan op  https://www.airbnb.nl/. Je kunt dan wellicht niet alleen de overnachting aanbieden, maar ook een ontbijt en/of diner. Ook kun je jezelf (tegen betaling) aanbieden als gids.
 10. Word proefpersoon/ medicijnentester. Je kunt een ruime vergoeding krijgen als medicijnentester. Maar denk wel goed na of je dit wilt. Je gezondheid is meer waard dan de vergoeding die je krijgt. Aan de andere kant, in Nederland is het toezicht erg streng en goed geregeld. De kans dat je gezondheid in gevaar komt is erg klein, maar het is wel iets om over na te denken. Meer info op: http://www.proefpersoon.nl/, http://qpsvrijwilliger.nl/, http://volunteers.prahs.com/nl/aanmelden/aanmelden.phtml.

  Het levert goed geld op, maar overweeg ook de consequenties

  Het levert goed geld op, maar overweeg ook de consequenties

Wat vond je van deze info?
 • Fascinated
 • Happy
 • Sad
 • Angry
 • Bored
 • Afraid
Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.