Home » bespaar informatie » Is Marktplaats.nl nog wel het platform voor tweedehands kleding?

Is Marktplaats.nl nog wel het platform voor tweedehands kleding?

In de tijd dat er nog geen internet was (en dat is nog niet eens zo heel lang geleden) ruilde je alles

oms een bloes met een vriendin. Of je gaf de kleding die te klein was g aan je zus worden voor jouw kind aan je zus, wiens kind nog wel in die kleding paste. Later kwamen er zelfs ruilbeurzen voor kindermode of zelfs tweedehands kledingbeurzen.

Met de opkomst van internet werd kindermode online verkocht of geruild. Er ontstond werkelijk een wildgroei aan websites waar kindermode en allerhande andere kleding, gebruiksvoorwerpen, etcetera online werd verkocht.

Met de komst van www.marktplaats.nl werd deze wildgroei iets meer gestroomlijnd. Auto’s, fietsen, huisraad, kantoorinrichting, schoenen, kleding en kindermode werden en worden via dit platform verkocht.

Maar is Marktplaats.nl nog wel het platform voor de handel in tweedehands kleding? Blijft tweedehands kleding en kindermode online verhandeld worden? NEE!

De toekomst ligt nog wel op internet, maar dan meer in platforms van gelijkgestemden. Zo zijn er meerdere Facebook pagina’s waar mensen je online een kijkje gunnen in hun kledingkast. Ook showt men steeds meer hun garderobe op een website van gelijkgestemden. Omdat marktplaats.nl voor veel modeliefhebbers te breed georiënteerd is.

Wat vond je van deze info?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.