Home » bespaar informatie » Tennis spullen online kopen

Tennis spullen online kopen

Wanneer je graag tennist heb je regelmatig nieuwe tennisspullen nodig. Beginnende tennissers moeten gelijk behoorlijk investeren. Zij moeten tenniskleding, een tennisracket, tennisballen, tennisschoenen en tennissokken kopen.

Toen internet nog niet zo populair was en mensen het nog eng vonden om spullen online te kopen ging je gewoon naar de dichtstbijzijnde sportwinkel en kocht je wat je nodig had. Je kon nog niet zoveel vergelijken en op aanbiedingen letten, omdat er gewoonweg niet veel winkels in de beurt waren met sport artikelen.

Vandaag de dag is dat wel anders. Er zijn bijzonder veel webshops waar je tennis artikelen kunt kopen. Op Google tik je gewoon een zoekterm als tennis shop in en je krijgt direct minimaal 10 webshops waar je tennis spullen kan kopen. Je kunt heel eenvoudig snel vergelijken en uitzoeken wat je mooi vind. Vaak als je boven een bepaald bedrag komt is de verzending ook nog gratis.

Wat echter wel altijd lastig is zijn tennisschoenen online aanschaffen. Voordat je tennisschoenen aanschaft is het handig om bij de webshop waar je de schoenen gaat bestellen eerst te kijken wat het kost om de schoenen te retourneren en wat de voorwaarden hiervoor zijn. Vaak is het namelijk zo dat je niet gratis mag retourneren. Wanneer jezelf de retour kosten moet betalen ben je in veel gevallen al gelijk duurder of net zo duur uit als bij een normale sportwinkel. Het retourneren van tennisschoenen wil je namelijk verzekerd doen omdat ze vaak duurder zijn dan 100 euro.

Hele grote webshops als s Wehkamp en Bol.com verkopen ook tenniskleding en kunnen ook een goeie optie zijn om je tennisspullen te kopen.

Mijn voorkeur gaat tegenwoordig uit naar een tennis shop met afhaalpunten of winkels. Je weet dan zeker dat je even snel naar de winkel kan in het geval er iets niet klopt of er iets wel erg snel kapot gaat.

Wat vond je van deze info?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.