Home » bespaar informatie » Zuinig om gaan met een reisverzekering

Zuinig om gaan met een reisverzekering

Schade die opgelopen wordt tijdens reizen (en die niet wordt vergoed door de reguliere verzekeringen), wordt in de regel gedekt door een reisverzekering. Meestal zijn alleen vakanties gedekt, voor zakenreizen dient een andere All JerseySport verzekering te worden afgesloten.

Een reisverzekering is een aanvulling op reeds afgesloten www.alljerseysports.com verzekeringen. Schade die al gedekt is door de zorgverzekering, de inboedelverzekering of autoverzekering, wordt niet door de reisverzekering gedekt. De reisverzekering vergoedt alleen de schade die niet gedekt is of die het maximaal uit te keren bedrag te boven gaat.

De meeste verzekeringen Philadelphia Eagles jerseys kennen de volgende rubrieken:

 • Bagage (meestal tot een maximum bedrag en als er ‘normale voorzichtigheid’ in acht is genomen)
 • Extra kosten bij ziekte, ongeval of overlijden van verzekerde of reisgenoot
 • Medische kosten (alleen het gedeelte dat door de eigen zorgverzekering niet wordt vergoed)
 • Geld (valt niet onder bagage en is vaak gelimiteerd tot €500,00)
 • Automobilistenhulp (ook caravan, camper, scooter)
 • Ongevallen (een vast bedrag bij overlijden of blijvende invaliditeit)
 • Rechtsbijstand (kosten voor juridische bijstand in het buitenland worden vergoed)

Wintersport en een aantal andere extreme (lees: gevaarverhogende) sporten worden Indianapolis Colt jerseys vaak uitgesloten van de reisverzekering. Een aanvullende verzekering of een speciale wintersportdekking is dan een optie

Een reisverzekering sluit je af voor de duur van een reis. Ook kun je een doorlopende reisverzekering afsluiten, waardoor je voor iedere reis die je in een jaar maakt, verzekerd bent. Ook zijn er speciale reisverzekeringen voor stage- en studiereizen en werkvakanties. Bij een reisverzekering kun je kiezen uit een werelddekking of Europa (inclusief Rusland en de landen rond de Middellandse Zee)

De polis biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per Argentina football shirts week een beroep te doen op een alarmcentrale bij noodgevallen. Getrainde medewerkers bieden (vaak in het Nederlands) hulp bij het vinden van een ziekenhuis of dokter, het vinden van een garage of bij andere acute problemen.

Een annuleringsverzekering is reisverzekering die de kosten vergoedt wanneer een reis niet door kan gaan of moet worden afgebroken. Deze reisverzekering kent echter stringente polisvoorwaarden. Het is raadzaam om de voorwaarden te checken, voordat je de verzekering afsluit.

De meeste reisorganisaties bieden een reis- en annuleringsverzekering aan bij hun reizen. Doorlopende reisverzekeringen kunt u afsluiten bij de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Bezuinigen op een reis- en/of annuleringsverzekering is verleidelijk, omdat veel zaken al gedekt zijn door de reguliere verzekeringen, maar is niet verstandig. Met name ziektekosten kunnen in het buitenland extreem oplopen.

Wat vond je van deze info?
 • Fascinated
 • Happy
 • Sad
 • Angry
 • Bored
 • Afraid
Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.